Rave RE
For de som trives når stien blir voldsom. Det legendariske ryktet til Lynx Rave RE er bygget på dens kjøreegenskaper. Nøkkelegenskapene er overveldende fjæring, kjørevennlig Radien-design og kraftig og reaksjonsvillig Rotax 600R E-TEC og 850 E-TEC-motorer.
Fra 189 500,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 850 E-TEC og 600R E-TEC motorer
  • PPS³ -bakfjæring / LFS+ frontfjæring
  • KYB 46 HLCR Kashima støtdempere
  • 7,2” bredt digitalt display, Blade XC+ ski
Rave RE

TREDJE GENERASJON

Kjør hardere, kjør lenger. PPS³-fjæringen bak tar ytelsen til Lynx Rave langt fra konkurrentene. Den kontrollerte vektoverføringen på fjæringen bak, bevegelsessensitivitet og kjørekomfort kan ikke matches – og ikke glem dens suverene ytelser.


STYREPRESISJON

Blade XC+ ski fullfører den presise kontrollen til Lynx Rave sport-snøscooter. Skien er lengre, smalere og lettere enn forgjengeren, noe som gir god stabilitet og vedlikeholder egenskapene under varierende snøforhold.


DEN BESTE KONTROLLEN

Kjøreopplevelsen til Lynx Rave baserer seg på den optimale vektfordelingen og avanserte ergonomien i Radien-rammen. Kjørestillingen er avslappet, og det smale designet på snøscooteren legger til rette for en aktiv kjørestil.

Rave RE

Nye Rave RE

OPPRETTHOLDER TRADISJONEN

Lynx Rave er velkjent for sin enestående suksess på europeiske racerløyper. Tradisjon forplikter, og vi viderefører den med stolthet.

Rave RE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Rave RE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!