Backcountry X-RS
Fra ekstremt terreng til racing-testede løypeytelser presser Backcountry X-RS selve definisjonen av en 50-50 crossover-snøscooter. Den gjør at hver tur kan gå fra teknisk dyp puddersnø til å hardkjøre på stiene på et øyeblikk.
Fra 209 300,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 850 E-TEC motor
  • KYB† Pro Støtdempere
  • 7,8” stort panorama bredt LCD fargedisplay
  • To ULTIMATE fargevalg
  • RS Stigbrett
Backcountry X-RS

RS STIGBRETT

De er designet for aktiv kjøring i stående stilling og er flatere i nesten hele lengden, bredere og sterkere. Tykkere aluminiumsplater (3 mm mot 1,8 mm), pluss forsterkninger foran og bak som tåler harde landinger.


KYB PRO STØTDEMPERE

Disse støtdemperne er standard på MXZx 600RS racing-snøscooter - du kan føle deg trygg på at de er svært solide og velegnede for kontroll i utfordrende forhold. Ekstern beholderdesign sørger for ytelsene, og de kan ombygges og utstyres med nye ventiler. Easy Adjust kompresjonsdemping krever ikke noe verktøy; tilbakeslags-justeringer er også standard.


PILOT DS 2 SKI

Ski utformet for dyp snø gir jevn og forutsigbar kontroll i løypa. Bredere profil gir rikelig flyt når du svever over snøfonner.

Backcountry X-RS

Nye Backcountry X-RS

INGEN KOMPROMISSER

Backcountry er fullpakket med spesialtilpassede funksjoner for den ekte 50/50 crossover-føreren. Den er laget for å hevde seg i løyper og dyp snø uten å ofre kapasitet eller komfort

Backcountry X-RS

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Backcountry X-RS?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!