Expedition SE
2023 Ski-Doo Expedition SE er stedet der luksuriøs komfort og robuste egenskaper treffes med god kjemi. Den er basert på den avanserte REV Gen4-plattformen og er full av behagelig egenskaper kombinert med nytte-orienterte komponenter som utgjør en bemerkelsesverdig allsidig snøscooter både i og utenfor løypene.
Fra 244 100,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 900 ACE™ Turbo R motor
  • Luftstyrt fjæring (ACS)
  • 7.8-tommers LCD display
  •  RAS™ 3 frontfjæring
  •  SC™-5U leddet fjæring bak 
Expedition SE

STANDARDEN INNEN CROSSOVER

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


SPORT-NYTTE FLEKSIBILITET

Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Expedition SE

Nye Expedition SE

DEN RETTE HOLDNINGEN

Med stor bæreflate, utmerket flyt, kvikk manøvrering og jobbinspirerte egenskaper er Ski-Doo Expedition snøscooter en ideell arbeidspartner for store oppdrag utenfor allfarvei.

Expedition SE

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Expedition SE?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!