Expedition Sport
Expedition Sport kombinerer smidig og presis manøvrering med bransjeledende nytte-egenskaper som standard tilhengerfeste, romslig lastekapasitet, en blanding av nytte- og komfortfokusert fjæring og oppdaterte, effektive Rotax-motorer.
Fra 172 300,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 900 ACE™ motor
  • pDrive™ variator
  • SC™-5U leddet fjæring bak 
  • 4,5” digitalt display
  • RAS™ 3 frontfjæring
Expedition Sport

STANDARDEN INNEN CROSSOVER

4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig


SPORT-NYTTE FLEKSIBILITET

Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.


FÅR MED ALT

Mulighet for tilpasning til 16- og 20-tommers bredt LinQ-tilbehør for maksimale tilbehørsvalg. Flere konfigurasjoner med mulighet for opp til 56,7 kg lastekapasitet.

Expedition Sport

Nye Expedition Sport

DEN RETTE HOLDNINGEN

Med stor bæreflate, utmerket flyt, kvikk manøvrering og jobbinspirerte egenskaper er Ski-Doo Expedition snøscooter en ideell arbeidspartner for store oppdrag utenfor allfarvei.

Expedition Sport

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Expedition Sport?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!