Freeride
Freeride er en snøscooter med gode egenskaper for dyp snø, og som er bygget for førere som tenker stort og ikke ser seg tilbake. Med evnen til store dykk og hopp og som takler det mest krevende terreng som en fører tør å utforske, finnes det ingen som overgår dette denne vinteren.
Fra 215 900,-
Spesifikasjoner
         
  • Rotax® 850 E-TEC® eller 850 E-TEC Turbo R motorer           
  • tMotion™ fjæring                  
  • KYB† Pro bakdemper med lette fjærer                 
  • 10.25 i. Farge touchskjerm display med BRP connect.      
Freeride

KRAFTEN SOM DRIVER

Freeride drives av ditt valg mellom to bransjeledende Rotax 2-taktsmotorer – inkludert den første 2-taktsmotoren med turboladning fra fabrikk. Begge gir øyeblikkelig respons, fantastisk akselerasjon og sømløs kraft.


UREDD

REV Gen5-plattformen maksimerer smidigheten, evnen og friheten for den umiddelbare responsen alle førere ønsker i den dype snøen. Perfekt balansert, det er det foretrukne våpenet når terrenget krever ditt beste.


REV GEN5 PLATFORM

Den neste REVolution. Designelementer spesifikt for dyp snø hever turen drastisk med et inspirerende utseende, redusert vekt og forbedret teknisk ytelse for å forbedre den helhetlige kjøreopplevelsen.

Freeride

Nye Freeride

DRISTIGERE ENN RESTEN

Det finnes ikke noe mer perfekt par på snø enn en Freeride i hendene på en kjører som har den samme umiskjennelige holdningen. Snøscooteren gir oppmerksomhet, og disse kjørerne krever det aller beste fra snøscooteren sin.

Freeride

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Freeride?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!