Grand Touring Sport
For førere som ønsker stilig komfort hele veien, enkel manøvrering, velkjent pålitelighet og god valuta for pengene, er det ingen grunn til å lete videre. Svaret er Ski-Doo Grand Touring Sport - bygget på den smidige REV Gen4-plattformen med Rotax ACE-motorer.
Fra 143 500,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 600 ACE™ motor 420W magneto
  • 23-in. Ultra-high windshield with side deflectors
  • Dobbelt sete
Grand Touring Sport

NØYAKTIG

Optimal seteposisjon, SilentDrive™ belte og Intelligent Throttle Control (iTC) understreker de førsteklasses egenskapene til Grand Touring og skaper en enestående vinteropplevelse.


TA DEM MED

De beste vinteropplevelsene skal deles. Med Ski-Doo Grand Touring kan alle komme sammen for en kjøretur og sørge for at minnene om fantastisk utsikt og jomfruelige løyper ikke bare er et eventyr som oppleves alene.


Rotax® 600 ACE™

Bransjens beste på drivstofføkonomi med ned til 8 l/100km)* og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakts rekketoer med 62 hk.Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) throttle-by-wire-teknologi med "shift-on-the-fly" kjøremoduser (Sport, Standard, ECO) og valgbar fingergass-betjening.

Grand Touring Sport

Nye Grand Touring Sport

ULTIMAT BESKYTTELSE

Kjørekomfort er viktig under lange dager på snøen. Ekstra høy vindskjerm, sidepaneler med spesialutforming og stigetrinn holder kjøreren varm og vær og vind på avstand.

Grand Touring Sport

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Grand Touring Sport?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!