Summit SP
Summit snøscootere kombinert med bransjeledende Rotax-ytelser leverer dynamiske ytelser og umiddelbar respons i teknisk vinterterreng
Fra 196 400,-
Spesifikasjoner
  • Rotax® 850 E-TEC® motor
  • tMotion™ X bakfjæring
  • RAS™ 3 frontfjæring med lett skispindel og revidert skistopper
  • Belte: PowderMax† II , PowderMax† Light FlexEdge™
  • Elektrisk starter, 4,5” digitalt display
Summit SP

UTFORDRE DEG SELV

Den nye REV Gen5-plattformen gir kjøreren enda mer smidighet i dyp snø, samtidig som den har de samme prinsippene som en perfekt balansert scooter, som gjør en Summit så responsiv når terrenget krever mer.


PERFEKSJON UTEN SIDESTYKKE

Rotax 850 E-TEC Turbo R er den kraftigste 2-takts turbomotoren noensinne fra fabrikken. Med 180 kraftige hestekrefter, perfekt kalibrert for full kraft på opptil 2400 meter og 55 hk som er en fordel under klatring.


REV GEN5 -PLATFORM

Den neste REVolution. Designelementer spesifikt for dyp snø hever turen drastisk med et inspirerende utseende, redusert vekt og forbedret teknisk ytelse for å forbedre den helhetlige kjøreopplevelsen.

Summit SP

Nye Summit SP

ULTIMATE EGENSKAPER

2023 Summit SP gjør det mulig for kjøreren å flytte grensene for terrenget og seg selv med den nye REV Gen5-plattformen. Utrolig smidig og uanstrengt å kjøre med inspirerende utseende. SP gir øyeblikkelig kraftlevering for erobring av teknisk dypsnø-terreng.

Summit SP

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Summit SP?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!